iCORE kundereferanser

iCORE fanger og behandler timer og reiser for mer en 20.000 personer, som arbeider gjennom hele døgnet - over hele verden.

Nedenfor kan du lese om noen av selskapene som benytter iCORE programvare for timeregistrering, beregning av årsverk, kontroll av overtid iht. arbeidsmiljøloven, m.m:

Lundin Norway er et fullintegret oljeselskap med omfattende virksomhet på norsk sokkel. Selskapet er involvert i hele verdikjeden fra letevirksomhet via utbygging til produksjon. Lundin Norway har benyttet iCORE programvare siden 2015. 

IKM Gruppen er en multidisiplin leverandør til olje- og offshoreindustrien. IKM Gruppen har ca 2.500 ansatte og omsetter for mer enn 3 milliarder kroner. Selskapene i IKM Gruppen, både i Norge og utenlands, har benyttet iCORE programvare siden 2007. 

StS gruppen  er en av norges største entreprenører innen ISO-fagene og tilbyr et omfattende spekter av tjenester relatert til vedlikehold og modifikasjon.  StS gruppen har benyttet iCORE programvare siden 2014.

Beerenberg leverer nyskapende serviceløsninger til olje- og gassindustrien. Selskapets visjon er å overgå omgivelsenes forventninger og satser derfor store ressurser på forskning og utvikling. Beerenberg har benyttet iCORE programvare siden 2009. Les Beerenberg Case Study her.

KAEFER er representert ved to selskaper i Norge. KAEFER Energy er en ledende multidisiplin leverandør rettet mot olje- og gassindustrien. KAEFER Construction leverer isoleringstjenester innen bygg- og industrimarkedet. KAEFER-selskapene har benyttet iCORE programvare siden 2006.  Les KAEFER Case Study her.

Baneservice leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Baneservice har benyttet iCORE programvare siden 2009.

Bilfinger Industrier er en ledende ISO-kontraktør som leverer tjenester innen isolering, stillas, overflatebehandling, brannbeskyttelse, tilkomsteknikk, habitat, mm. Selskapet har benyttet iCORE programvare siden 2011. Les Bilfinger Case Study her.

Benarx Solutions, som er et datterselskap av Beerenberg Corp, designer, produserer og leverer high-tech isolasjon og avansert subsea-isolasjon til den globale olje- og gassindustrien. Benarx Solutions har benyttet iCORE programvare siden 2015.

TS Group tilbyr tjenester og ressurser innen drift og vedlikehold til olje- og gassbransjen. Selskapet har ca. 200 ansatte og kontorer i Porsgrunn og Molde. TS Group har benyttet iCORE programvare  siden 2017.

 

DeepOcean er en integrert høykvalitets tilbyder av trygge, innovative tjenester og teknologier til subsea-industrien. Selskapet har benyttet iCORE programvare siden 2014.

 

IndustriMekanikk_Logo.png

Industri Mekanikk leverer arbeidskraft til verftsindustrien og til de største og mest avanserte installasjonene i oljeindustrien. Selskapet er Sandefjord-basert og har benyttet iCORE siden 2018.

 

LogoAPPLY_RigModules_2.png

Apply Rig & Modules er en av Norges største og mest kompetente teknologiselskaper innen elektro, automasjon og mekaniske systemer. Selskapet har benyttet iCORE siden 2011.

 

NRC_logo.png

NRC Group er en ledende entreprenør innen samferdselsrelatert infrastruktur. Selskapet jobber med jernbane, t-bane, trikk, havn/kai, vei og annen nærliggende infrastruktur. NRC Group har benyttet iCORE programvare siden 2019.

 

Altrad-Linjebygg-logo

Linjebygg, som er en del av Altrad Group, leverer tjenester til olje- og gassindustrien.  Selskapet har ca. 700 ansatte ved kontorer i Molde, Trondheim, Stavanger, Bergen og Hammerfest.

rtc-offshore-logo

RTC Offshore leverer prosjekter og høyt kvalifisert personell til kontraktører, oljeserviceselskaper og operatører. Selskapet har ca 200 ansatte og hovedkontor i Skien.

 

OPD-LOGO

ØPD tilbyr komplette løsninger innen vann og avløp, akvakultur, industri og fornybar energi. Selskapet har ca. 120 ansatte og er lokalisert i Bamble i Telemark, med avdelingskontor i Bodø.

 

SigmaInspectionLogo

Sigma Inspection er er ledende leverandør av fullskala NDT-tjenester og inspeksjoner, fra spesialisert testing av rørledninger til metallurgiske felttjenester. Selskapet er lokalisert i Stavanger og Bergen.

 

euroRessursLogo

euroRessurs leverer ledende personell, ingeniører og faglærte til prosjekter og drift innen forretningsområdene industri og infrastruktur. Selskapet har hovedkontor i Sandnes.

 

emerson_logo

Emerson Automation Solutions Norway hjelper virksomheter med maksimering av produksjon og optimalisering av energi- og driftskostnader. Selskapet kombinerer overlegne produkter og teknologi med bransjespesifikke ingeniørtjenester, rådgivning, prosjektledelse og vedlikeholdstjenester. 

bos_logo

BOS Power leverer fremdriftssystemer, kraftgenereringssystemer og energilagring til det nordiske markedet. Selskapet bidrar med å sikre virksomhetskritiske operasjoner for kommersiell marine, datasentre, sykehus, energiselskaper, telekommunikasjon og industri.